Veteranidræt Skovbakken

Vejledning til kaffehold i Upstairs  
Vejledning som PDF

Tilmelding af holdet 
Holdet, 2 personer er fint, tilmeldes på liste i Upstairs og så hurtig som muligt også på hjemmesiden under ”Kalender”, ”Kaffehold, torsdag”, for så undgås dobbeltbookinger. 
De to Knud’er fra bestyrelsen skriver det på hjemmesiden, hvis de får et praj, men man kan også gøre det selv. På tirsdage, hvor der ikke er mad, kan man tilmelde sig på listen: ”Madhold tirsdag” og skrive: Kun kaffe.    

Tidligere
Lån nøglebrik hos et bestyrelsesmedlem. Man får fat i koden til låsen på Veteranernes skabe, der står på ”baggangen” bag Upstairs, ved at spørge omkring sig eller sende sms/ringe til 30224956. Man må gerne bage en kage eller købe småkager, så får man kr. 50 for kage og kostpris på småkager af Knud F.    

På dagen 
Husk at have mælk til kaffen med. 

Før I går til gymnastik, sættes kaffen over: 
Skabet på baggangen åbnes. Her er kaffefilter, kaffe, tebreve, småkager, øl og sodavand (som sættes i køleskabet). Den store kaffemaskine findes i skabet nederst til højre for køleskabene med tilhørende vejledning. Den sættes på bordet. Inden man hælder kaffe og vand i, skal man sørge for, at røret er placeret præcist i hullet i bunden af kaffemaskinen. Man skal lave 10 l kaffe, og maskinen tager minimum en time om det. Se også vejledningen. Opvaskemaskinen tændes også, se vejledning. Kan også ske, hvis man kommer tidligt tilbage fra idræt. Den varmer op på en halv time. Se efter, om lågen er lukket helt, når den tændes. Underbakker og opvaskebakker til det brugte service sættes ind på et bord i lokalet sammen med affaldsstativ med sort pose på. Stil kander og tebreve frem og småkager, ude i køkkenet (der kommer evt. andre, mens vi laver gymnastik). Hvis man ikke er de første, der kommer tilbage fra idræt, finder nogen nok ud af at hælde kaffen på kander og koge vand til te. 

NB: Døren skal efterlades åben, så de første kaffedrikker kan komme ind. Der er en krog øverst på døren. 

Inden man forlader Upstairs:
Kaffemaskinen tømmes for restkaffe, (fyld evt. et par termokander), skylles indeni, og stålfiltrene tages ud og skylles.
Kaffemaskinen stilles tilbage i skabet. Der vaskes op løbende! 
Bordene tørres af, og der stoles op. Øldåser samles separat og placeres ved afgang i en plastpose ved siden af skabet på baggangen, og overskydende øl og sodavand sættes tilbage i skabet. Nøglebrikken afleveres igen. 

NB: Man behøver ikke at gå som den sidste. 
Volleyballspillerne kommer en halv time senere end andre, og lukker gerne ned, når ovenstående er ordnet. Men det skal lige aftales med en af dem. 

Hvis man ikke har den aftale: 
Bundproppen på opvaskemaskinen tages op. Opvaskemaskinens rense program køres, sierne rengøres og maskinen slukkes. Se vejledningen. Skabet på baggangen låses, og er man flink, tager man viskestykker og karklude med hjem til vask.    
Ting fra skabet sættes tilbage, (fx restlager af øl og pengekasse), koden indstilles på det aftalte, skabet lukkes, og koden sættes på 0000.

Når døren til Upstairs lukkes, er den låst.