Veteranidræt Skovbakken

Veteranidræt er et tilbud om motion og socialt samvær for veteraner og pensionister i området, og alle - uanset tidligere klubtilknytning - er velkomne, så længe der er plads på holdet. Vi træner fra september til maj, kun afbrudt af juleferien:
 tirsdag kl. 10:30 og torsdag kl. 11:00 .
Vi starter med fælles opvarmning/gymnastik i hal 1, inden vi fordeler os på mindre hold i de andre haller, hvor man kan spille volleyball, badminton, bordtennis, eller Newage-kurling, fortsætte med funktionel træning i Spring Center eller svømme i svømmehallen kl. 11:30 - 12:00 (tirsdag) og kl 12:00 - 12:30 (torsdag).
Når vi er færdige med at motionere og bade er der hyggeligt og socialt samvær i "Café Upstairs", hvor medlemmerne på skift laver smørrebrød om tirsdagen og kaffe. Om torsdagen er der kaffe og småkager (gratis), så medbring evt. selv en madpakke om torsdagen. Der kan købes vand og øl. Og alt dette er naturligvis kun muligt, fordi på skift hjælpes med at lave kaffe, smørrebrød og småkager.

Foruden de faste tirsdags- og torsdagstræninger bliver der løbende arrangeret sang- og foredragseftermiddage, ligesom der arrangeres vandreture såvel forår som efterår. I sommermånederne er det desuden muligt at melde sig til badminton, stavgang i Risskov, tennis og volleyball.
Prisen pr hele sæson er 600,00 kr.

PRAKTISK
SÅDAN FORDELER VI OS I HALLERNE

Hal 1: Volleyball på alle niveauer samt Petanque op til 16 -18 deltagere.
Hal 2: Volleyball på 1 bane og badminton på 4 baner: lodtrækning mellem deltagerne. Der er plads til 4 deltagere pr. bane.
Hal 4: Badminton på 3 baner: Hold eller individuelle med 4 deltagere pr. bane. New age-kurling på 3 baner.
Svømning: Fra 11:30 til 12:00 om tirsdagen med sauna-adgang. Fra 12:00 til 12:30 om torsdagen uden sauna adgang.
Springcenter: Funktionel træning.
Klublokale: Bordtennis 1 – 2 borde.

OMKLÆDNING BEGGE DAGE
Bygning 1 ved hal 1:
Damer i stueplan rum 26.
Herrer i stueplan rum 27.
Damer i kælderplan rum 3.
Herre i kælderplan rum 1 og 2.
F-bygningen:
Damer i kælderplan rum 36 og 38.
Herre i kælderplan rum 35 og 39.
Springcenter
Vi må ikke gå igennem hal 2 umiddelbart efter omklædning, hvis der foregår nogen form for aktivitet i hallen. Er der aktivitet i hal 2, vil døren være låst til 5 minutter før, vi har tid. Klæder man om i bygningen ved hal 2,3 og 4, skal man gå uden om og ind igennem bygningen ved opvisningshallen (hal 1). Man kan også klæde om i bygningen ved opvisningshallen (hal 1). Der er brusebade i forbindelse med omklædningsfaciliteterne.

HYGGE
Vi slutter gerne af med socialt samvær i "Cafe Upstair's", hvor man om tirsdagen kan købe smørrebrød og nyde en kop gratis kaffe. Om torsdagen er der kaffe og småkager (gratis). Medbring evt. selv en madpakke om torsdagen.  Der kan købes vand og øl. Ovennævnte er naturligvis kun muligt, hvis medlemmerne på skift laver kaffe og smørrebrød.